Εταιρικό προφίλ

Με το βλέμα στο μέλλον και τις επερχόμενες γενεές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BEDA

Η BEDA ΑΒΕΕ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που κυριαρχεί στον κλάδο της κατασκευής και εμπορίας εξατμίσεων, καταλυτών και βελτιώσεων εδώ και 50 περίπου χρόνια.

Με συνεχή σταδιακή ανάπτυξη που βασιζόταν στο όραμα και στη σκληρή δουλειά των ιδρυτών της, η εταιρία BEDA ΑΒΕΕ έχει να παρουσιάσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της αυτοκίνησης όπως CITROEN, NAMCO, STAYER, TEOKAP, OPEL, ΕΛΒΟ και MAHINDRA ως βασικός προμηθευτής, ενώ παράλληλα ανέπτυξε εξαγωγική δραστηριότητα σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Κύπρο και στις Βαλκανικές χώρες.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Παράλληλα το 2000 με την ολοκλήρωση ενός μεγάλου προγράμματος επενδύσεων στο τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, κατέστη δυνατή η παραγωγή καταλύτη ελληνικής κατασκευής, του BEDA CAT, σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα της χώρας.

Ο BEDA CAT ήταν προϊόν άριστης ποιότητας και ευθέως ανταγωνιστικό  με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά. Το γεγονός αυτό επέτρεψε στην εταιρία να δεχθεί προτάσεις συνεργασίας για παραγωγή καταλυτών από εταιρίες κολοσσούς όπως η αμερικάνικη CATCO-ARISTON-AP και η γερμανική EBERSPAECHER.

Τα τελευταία χρόνια η BEDA ΑΒΕΕ προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς και παράλληλα με την παραγωγική της δραστηριότητα, έχει στραφεί στις εισαγωγές εξατμίσεων και καταλυτών από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, με σκοπό τη διεύρυνση της γκάμας της και τη διασφάλιση πλήρους παρακαταθήκης εξατμίσεων, καταλυτών, συστημάτων βελτίωσης και λοιπών ανταλλακτικών για κάθε τύπο οχήματος με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές αλλά και την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Η BEDA ΑΒΕΕ αξιοποιώντας την σχεδόν πενηντάχρονη  εμπειρία της, στοχεύει στην επόμενη πενταετία να αναπτυχθεί σε νέες αγορές, προϊόντα και υπηρεσίες.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας χαρακτηρίζει την ιστορική της πορεία και καθόριζε πάντα την εμπορική της επέκταση και στρατηγική.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε το 2014 στη Μοναστηρίου 299 στην Θεσσαλονίκη, μια πρότυπη καθετοποιημένη μονάδα 5000m2 και πλέον, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει οχήματα κάθε τύπου σε οποιαδήποτε εργασία επισκευής και συντήρησης που αφορά το αυτοκίνητο.

1024px-Geneva_MotorShow_2013_-_Nissan_GTR_exhaust_pipes

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Παράλληλα με το συνεργείο της Μοναστηρίου 299, η εταιρία μας επένδυσε σε μια καινοτόμο υπηρεσία με τεχνολογία αιχμής, που αναγεννά μεταχειρισμένους καταλύτες και φίλτρα με πιστοποιημένο αποτέλεσμα μέσω καθαρισμού από μηχάνημα υψηλών προδιαγραφών.

Το μηχάνημα αυτό, καθαρίζει- αναγεννά καταλύτες και φίλτρα όλων των τύπων οχημάτων βενζίνης και ντίζελ, με τα αποτελέσματα να πλησιάζουν το 95% της αρχικής εργοστασιακής κατάστασης.

Το οικονομικό όφελος για τον πελάτη από την υπηρεσία αυτή φτάνει τουλάχιστον το 50% του κόστους αγοράς νέου καταλύτη ή φίλτρου.

Με το βλέμμα στο μέλλον και τις επερχόμενες γενεές,  η εταιρεία BEDA ΑΒΕΕ παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, θα συνεχίσει την πρωτοπόρο πορεία της, προσφέροντας στους πελάτες και τους συνεργάτες της, την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην αγορά.

scroll up