Αναγέννηση Φίλτρου Αιθάλης

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα υποχρεωτικά από το 2009 κατασκευάζονται σύμφωνα με την οδηγία Euro 5 της ΕΕ και διαθέτουν απαραίτητα το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων της καύσης του diesel, το γνωστό DPF. Σημειώνεται όμως ότι υπάρχουν και οχήματα που είχαν φίλτρο σωματιδίων ήδη πριν την υποχρεωτική οδηγία. Όπως κάθε φίλτρο όμως, έτσι και το DPF πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να καθαρίζεται, να αδειάζει εν προκειμένω, για να συνεχίσει να λειτουργεί. Αυτή η διαδικασία λέγεται αναγέννηση.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ DPF ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ;

Τις περισσότερες φορές χρειάζεται αναγέννηση (καθαρισμός) μόνο το φίλτρο αιθάλης (DPF). Σημειώνεται ότι το DPF ουσιαστικά ‘μαζεύει’ όλα τα επιβλαβή αέρια και τα μετατρέπει σε πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Ουσιαστικά έτσι «προστατεύει» και τον καταλύτη.

Σπάνια χρειάζεται αναγέννηση και ο καταλύτης εφόσον συντηρείτε σωστά το φίλτρο αιθάλης του πετρελαιοκίνητου οχήματος σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

1. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΙΘΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πηγαίνετε στο συνεργείο που ελέγχει το όχημα σας. Στη συνέχεια μας αποστέλλετε ή δίνετε το DPF για να γίνει η αναγέννηση. Σε περίπτωση που δεν αναλαμβάνει τη διαδικασία το συνεργαζόμενο συνεργείο μπορείτε να έρθετε στο σημείο εξυπηρέτησης μας, BEDA Auto Center (Μοναστηρίου 299, Θεσσαλονίκη) και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία.

Κλείσε ραντεβού στο 2310 461 163

Είσαι στην Αθήνα; Κάλεσε μας στο 210 26 10 558

2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΟΡΕΣΜΟΥ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΙΘΑΛΗΣ (DPF) ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Εξειδικευμένο προσωπικό μετρά τα επίπεδα κορεσμού, τοποθετεί και παρακολουθεί τη διαδικασία αναγέννησης του φίλτρου αιθάλης.

3. ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΙΘΑΛΗΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ

4. ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η Αναγέννηση DPF διαρκεί περίπου 2-3 ώρες.

Ολόκληρη η διαδικασία της Αναγέννησης (αφαίρεση- μέτρηση – αναγέννηση – τοποθέτηση) από το σημείο εξυπηρέτησης BEDA Auto Center διαρκεί 4-5 ώρες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

5 + 1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ DPF

  1. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
  2. ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
  3. ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
  4. ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
  5. ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ
  6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Follow us:

scroll up