Υπηρεσίες

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ

Η εταιρεία BEDA ΑΒΕΕ από το 1969 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, επικεντρώθηκε στην παραγωγή εξατμίσεων και αργότερα καταλυτών ελληνικής κατασκευής, και μετην πάροδο των ετών, έγινε το πρώτο όνομα στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Οι συνεχείς επενδύσεις σε νέα μηχανήματα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, επιτρέπουν στην εταιρεία να κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας ευθέως ανταγωνιστικά με αυτά του εξωτερικού.

Η εταιρεία σήμερα, παράγει περίπου 400 κωδικούς εξατμίσεων για κάθε τύπο οχήματος που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της αγοράς.

AUTO CENTER

Μέσα στα πλαίσια της εμπορικής της επέκτασης σε νέες δραστηριότητες και έχοντας πάντα πελατοκεντρική φιλοσοφία, η εταιρεία BEDA τον Μάρτιο του 2015, δημιούργησε μια υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα επισκευής αυτοκινήτων παντό τύπου.

Η μονάδα αυτή βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 299 στη Θεσσαλονίκη, και περιλαμβάνει υπηρεσίες διαγνωστικού ηλεκτρονικού ελέγχου, μηχανικού, ηλεκτρολόγου, επισκευής και αντικατάστασης εξατμίσεων, καταλυτών και ελαστικών.

Η ανωτέρω επένδυση της εταιρείας σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, δημιουργεί μέτρο σύγκρισης στις υπηρεσίες service για οχήματα στον κλάδο της αυτοκίνησης.

ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ – ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία BEDA ΑΒΕΕ έχει δημιουργήσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Μοναστηρίου 299 στη Θεσσαλονίκη, αποθηκευτικούς χώρους 2000 τ.μ, με σκοπό να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της στη χονδρική με επαρκές απόθεμα 5000 κωδικών παραγόμενων και εισαγόμενων ειδών.

Η BEDA για τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού όπως : POLMOstrow, ASSO, NOVAK, HOBI, KINROM, CATCO, ECOCAT και THREE-WAY όλες εταιρείες με ιστορία στο χώρο του aftermarket και σημαντική παρουσία στην παγκόσμια αγορά.

scroll up